CARPVITAL dé boilie voor jou én de karper!


De eerste boilie van Pellet Baits. En wat voor een!!

We blijven dicht bij onze roots als distributeur van Alltech Coppens. Alltech Coppens biedt immers alle kennis en doet continu onderzoek en past verbeteringen toe in het belang van de groei, gezondheid en vitaliteit van o.a. karper. Gedraaid door de bekende Pioneer Baits.
 
Deze boilie brengt echt het beste van 2 werelden: top vangsten én gezonde karper!
Een super attractieve bol, waarmee een goede vangst meer regel dan uitzondering is. Zowel instant als met een voercampagne (maar veel voeren is echt niet nodig). De bol is voor een groot deel gemaakt uit kweekproducten die specifiek ontworpen zijn om aanlokkelijk te zijn. Flavors e.d. zijn echt onnodig.
 
Dan het belangrijkste: een bol die voor een groot deel voorzien is van de innovatieve Premix van Alltech Coppens. BioMos, BioPlex en Actigen zorgen voor een optimale darmflora voor goede opname van alle belangrijke voedingstoffen, ondersteuning van het immuunsysteem en bevordering van de groei van de karper. 
 
Kortom, iedere visser die niet alleen de grootste wil vangen, maar daarbij ook oog heeft voor de gezondheid van de karper, zou met deze boilie moeten vissen...