Klantenservice


Bestellen

Bestellingen kunnen worden opgegeven door gebruik te maken van ons online bestelsysteem.
Zodra jouw bestelling is ontvangen wordt deze opgenomen in de orderadministratie en ontvangt je een e-mail met daarop de bestelde producten, de prijzen per product en het totaalbedrag.
Bestellingen vanuit ondernemingen moeten het BTW-nummer op de bestelling te plaatsen.


Prijzen

De vermelde prijzen zijn incl. BTW en gelden voor onbepaalde tijd. Pellet Baits is niet aansprakelijk voor eventueel verkeerd vermelde informatie of onjuiste prijsinformatie. Eerder afgegeven prijzen zijn niet geldig. Alle prijzen zijn vermeld in Euro. Facturering geschiedt in Euro.
 

Betaling

Betaling geschiedt via onze betaalprovider Mollie. Mollie biedt de betaalmogelijkheden in de vorm van iDEAL, Paypal, Sofort Banking, Bancontact, Credit Card. 


Verzenden

Nadat jouw betaling is ontvangen zal jouw bestelling binnen 2 werkdagen na de bestelling worden verzonden. Zodra onze vervoerder jouw pakket(ten) heeft gescand, ontvang je een email met de track & tracecode waarmee je jouw bestelling kunt volgen. 
 

Retourneren

Ondanks het feit dat wij kwaliteitsproducten leveren en jouw bestelling zo accuraat mogelijk uitvoeren, kan het voorkomen dat jij niet tevreden bent over het bestelde product. Wanneer het bestelde niet voldoet aan jouw verwachtingen of er is iets niet in orde, dan mag je de bestelling binnen 14 dagen op kosten van Pellet Baits aan ons retourneren. Er worden dan wel verzendkosten voor het nieuw te sturen pakket in rekening gebracht afhankelijk van het gewicht. De producten moeten dan wel in de originele staat zijn en de verpakking mag niet zijn geopend. Een retour dient te worden gezonden aan het volgende adres:
**********************
Pellet Baits
De Droogmakerij 22 D
1851 LX Heiloo
**********************


Verpakking

Het voer is verpakt in 1, 5, 15, 20 of 25 kilo zakken of in emmers van 700 ml of 2,5 liter liter.